Massagetherapie:

75 min € 80 (per 1 januari 2023)

De eerste afspraak kan vanwege de kennismaking iets langer duren. Daar reken ik niets extra voor, het hoort bij de sessie.

 

Vergoedingen door zorgverzekering
Massagetherapie wordt door de meeste zorgverzekeringen vergoed uit de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden.

Beroepsorganisatie
Moving Massages is aangesloten bij de VBAG.
Licentienummer 21612059
RBCZ = 207119R
AGB-code = 90-049848
AGB-code praktijk = 90-058236

KvK Amsterdam nummer: 33285886

Verhinderd?
Bij verhindering kun je natuurlijk altijd je afspraak verzetten of afzeggen. Doe dat uiterlijk 48 uur van tevoren, dan breng ik niets in rekening. Verzetten of afzeggen kan per telefoon (voicemail) of e-mail.

Let op, bij Moving Massages kun je niet pinnen.

Na afloop van de sessie stuur ik een factuur (via email), die per bank voldaan dient te worden.

Meer informatie kan ik telefonisch of per email geven.

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen en we komen er onderling niet uit, dan is er de volgende klachtenregeling:

Ik sta ingeschreven bij RBCZ, RegisterBeroepsbeoefenaren Complementaire zorg. Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register en beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het TCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Heb je een klacht, kijk dan op de website van het RBCZ (rbcz.nu) onder klachten, om te zien wat je in zo’n geval kunt doen.