Massagetherapie:

75 min € 80

De eerste afspraak kan vanwege de kennismaking iets langer duren. Daar reken ik niets extra voor, het hoort bij de sessie.

Let op: bij Moving Massages kun je niet pinnen.

Na afloop van de sessie stuur ik een factuur (via email), die per bank voldaan dient te worden.

Vergoedingen door zorgverzekering
Massagetherapie wordt door de meeste zorgverzekeringen (deels) vergoed uit de aanvullende verzekering. Kijk hiervoor in je polisvoorwaarden.
Verhinderd?
Bij verhindering kun je natuurlijk altijd je afspraak verzetten of afzeggen. Doe dat uiterlijk 48 uur van tevoren, dan breng ik niets in rekening. Verzetten of afzeggen kan per telefoon (voicemail) of e-mail.

Beroepsorganisatie
Moving Massages is aangesloten bij de VBAG en RBCZ.

KvK Amsterdam nummer: 33285886

BTW nummer: NL001435729B76

Klachtenregeling

Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens verlopen en we komen er samen niet uit, dan is er de volgende klachtenregeling:

Ik ben aangesloten bij de VBAG. Je kunt je voor een onafhankelijke klachtenfunctionaris wenden tot deze beroepsvereniging. Een link naar die informatie vind je hier. Mocht het na bemiddeling door deze klachtenfunctionaris nog niet naar wens opgelost zijn, dan kun je overwegen naar de geschillencommissie te gaan. De klachtenfunctionaris kan je hierbij helpen.

Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register en beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het TCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). Heb je een tuchtwaardige klacht, dan kan de klachtenfunctionaris je adviseren om die bij het TCZ in te dienen.